ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ.
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ YIWU
ΑΓΟΡΕΣ YIWU
ΑΓΟΡΕΣ ΚΙΝΑ
ΚΙΝΑ
CHINA
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΑ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
ΚΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΙΝΑ
ΕΚΘΕΤΕΣ YIWU
ΕΚΘΕΤΕΣ ΚΙΝΑ
ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ YIWU
ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ YIWU
ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΙΝΑ
ΑΠΟΘΗΚΗ YIWU
ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΙΝΑ
ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ YIWU
ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ
ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ YIWU
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΙΝΑ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ YIWU
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΙΝΑ
ΧΟΝΔΡΙΚΗ YIWU
COUNSELLING SERVICES TO PRIVATE AND GOVERNMENTAL CORPORATIONS
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
Futian Market
No 73, floor 1, District G
Yiwu 322000
Zhejiang P.R.
CHINA
Krasny Prospekt 40
Novosibirsk region
Novosibirsk
630099
RUSSIA
Taranjit Singh S% Rajinder
V. Post Office Rampur Jhanjowal
District Hoshiar Pur
144530 Punjab
INDIA
Παρακαλούμε προτιμείστε επικοινωνία με email και όχι με τηλέφωνο.
Πληροφορίες στην Αγγλική γλώσσα:
Mrs. Sophie Kleros Tel.: 0030 6972 219397
Πληροφορίες στην Ελληνική γλώσσα:
Mr. George Karitinos Tel.: 0086 15000 855 915
Πληροφορίες στην Ινδική γλώσσα: Mr. Kubir Singh Tel.: 0030 6946 269715
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
 
A13. Άμεση αγορά μεμονωμένων προϊόντων, από το μόνιμο εκθετήριο IBCC, στο Yiwy της Κίνας και εξαγωγή τους στην χώρα του επιχειρηματία.
Κόστος υπηρεσίας:
α. Αναζήτηση στο Yiwu, εκθετών - βιοτεχνών, προϊόντος και τιμοκαταλόγου: 200 €.
β. Αγορά από το Yiwu, αποθήκευση και αποστολή εμπορευμάτων: 6% στην αξία του τιμολογίου αγοράς.

-- Πολλοί επιχειρηματίες επιθυμούν να αγοράσουν, σε τιμές χονδρικής, σχετικά μικρές ποσότητες προϊόντων, από το μόνιμο εκθετήριο βιοτεχνών, που λειτουργεί στο Yiwu της Κίνας. Στο συγκεκριμένο εκθετήριο, έκτασης 4,6 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων, προβάλλονται χιλιάδες μικρές Κινεζικές επιχειρήσεις. Στο εκθετήριο αυτό μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να εντοπίσει οποιοδήποτε προϊόν και να το αγοράσει αμέσως, σε τιμές χονδρικής. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες, που βρίσκονται εκτός Κίνας, δεν μπορούν να υλοποιήσουν αυτή τους την επιθυμία, για τους εξής κυρίως λόγους. Πρώτα διότι δεν γνωρίζουν τους εκθέτες, ούτε τα προϊόντα. Έπειτα διότι θα πρέπει να προπληρώσουν τις αγορές τους σε κάποιον προμηθευτή, που ουσιαστικά δεν γνωρίζουν. Τέλος διότι δεν υπάρχει πρακτικός τρόπος να επιβεβαιώσουν ότι τα προϊόντα που θα τους αποσταλούν, είναι ιδίων προδιαγραφών με εκείνα που παρήγγειλαν.
---Η εταιρεία "Lit Aarvin S.A.", προσφέρει την υπηρεσία A13, με σκοπό να καλύψει την συγκεκριμένη επιχειρηματική ανάγκη. Η υπηρεσία προσφέρεται σε δύο ανεξάρτητες μορφές:
---α. Ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας, που αναζητά κάποιο προϊόν, αποστέλλει στην εταιρεία μας φωτογραφία του προϊόντος και αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών του. Οι συνεργάτες της εταιρείας μας, αναζητούν το συγκεκριμένο προϊόν στο Yiwu, και αφού το εντοπίσουν, ενημερώνουν τον επιχειρηματία για τις τιμές και τα λοιπά χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα του αποστέλλουν και αντίγραφο της επιχειρηματικής κάρτας (business card) του εκθέτη Κινέζου επιχειρηματία.
---β. Ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας, είτε διότι έχει χρησιμοποιήσει το σκέλος α. της υπηρεσίας, είτε από κάποια άλλη πηγή, γνωρίζει τα στοιχεία του βιοτέχνη, που προβάλλεται στο Yiwu, έχει ήδη επικοινωνήσει και καταλήξει σε συμφωνία μαζί του για τις τιμές και απλά επιθυμεί η εταιρεία μας, να μεσολαβήσει για την πληρωμή, να παραλάβει τα εμπορεύματα, να τα αποθηκεύσει και να του τα αποστείλει, με την ναυτιλιακή της επιλογής του.
---Ο επιχειρηματίας, που ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη υπηρεσία, θα πρέπει να συμπληρώσει το ηλεκτρονικό έντυπο A13 και να το στείλει στην εταιρεία "Lit Aarvin S.A." Η χρήση του ηλεκτρονικού εντύπου A13 δεν αποτελεί συμφωνία για την παροχή της αντίστοιχης υπηρεσίας, ούτε γεννά κάποιου είδους δέσμευση για τον αποστολέα ή και παραλήπτη του εντύπου. Αποτελεί απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος, για πιθανή παροχή υπηρεσιών, από μέρους μας. Όταν το ηλεκτρονικό έντυπο A13 φτάσει στα γραφεία μας, αρμόδιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει με τον αποστολέα, είτε με email, είτε τηλεφωνικά, κάνοντας του γνωστά τα προσωπικά του στοιχεία, τον κωδικό για online επικοινωνία με skype, τον τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας, κ.λπ. Ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας, έχοντας πλέον ελεύθερη επικοινωνία με τον συνεργάτη μας, που θα έχει αναλάβει υπεύθυνα τον χειρισμό του αιτήματός του, θα καταλήξει ή όχι σε συμφωνία, για παροχή ή όχι της υπηρεσίας.

---Το χρηματικό ποσό, που ορίζεται σαν προκαταβολή, στην φόρμα επικοινωνίας, είναι απαραίτητο για την ενεργοποίηση της αντίστοιχης υπηρεσίας μας. Η προκαταβολή κρίθηκε απαραίτητη διότι εκατοντάδες άνθρωποι, που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για ανάπτυξη δραστηριοτήτων στην Ασία, επιβαρύνουν εργασιακά το προσωπικό μας, χωρίς λόγο. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται για κανέναν λόγο.
---
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
---Κάποιος επιχειρηματίας, επιθυμεί να αγοράσει γυναικείες τσάντες, από το Yiwu. Δεν γνωρίζει όμως κάποιον προμηθευτή, ούτε έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει στο Yiwu, ώστε να επιλέξει μόνος. Έτσι επιθυμεί να του αποσταλούν φωτογραφίες και τιμές, για το συγκεκριμένο προϊόν, από πολλούς διαφορετικούς εκθέτες. Θα πρέπει να συμπληρώσει το ηλεκτρονικό έντυπο A13, να επιλέξει την επιμέρους υπηρεσία α. και να το στείλει στην εταιρεία "Lit Aarvin S.A.", επισυνάπτοντας σχετικές φωτογραφίες. Ταυτόχρονα θα πρέπει να προπληρώσει την συγκεκριμένη υπηρεσία, με αντίστοιχη κατάθεση, όπως αναφέρεται στην φόρμα επικοινωνίας.
---Όταν η εντολή φτάσει στα γραφεία μας, συνεργάτης της εταιρείας μας θα την εκτελέσει, με επίσκεψη στο εκθεσιακό κέντρο του Yiwu. Θα επισκεφτεί τους βιοτέχνες, που παράγουν το συγκεκριμένο προϊόν, θα συγκεντρώσει τιμοκαταλόγους, φωτογραφίες και επιχειρηματικές κάρτες. Στην συνέχεια θα αποστείλει, με email, όλες τις πληροφορίες, στον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία.
---Ο επιχειρηματίας μπορεί στην συνέχεια, είτε να επικοινωνήσει μόνος, απευθείας με τους βιοτέχνες, για πρόσθετες διευκρινίσεις ή και αγορά των εμπορευμάτων, είτε τελικά να επιλέξει κάποιο μοντέλο τσάντες και να το παραγγείλει και αγοράσει μέσω της εταιρείας μας.
---Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει εκ νέου να χρησιμοποιήσει την ίδια υπηρεσία και να επικοινωνήσει ξανά με την εταιρεία "Lit Aarvin S.A.", συμπληρώνοντας το έντυπο A13. Αυτή την φορά πρέπει να επιλέξει την επιμέρους υπηρεσία β. Μαζί με το έντυπο θα πρέπει να καταθέσει την συνολική αξία των εμπορευμάτων, όπως διαμορφώνεται με βάση τους τιμοκαταλόγους, που έχει ήδη στην διάθεσή του, συν 6% για αμοιβή της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας θα αγοράσει για λογαριασμό του πελάτη τα προϊόντα και θα τα αποθηκεύσει. Στην συνέχεια θα τον ενημερώσει για τους πιθανούς τρόπους αποστολής και το αντίστοιχο κόστος. Αφού ο επιχειρηματίας επιλέξει ναυτιλιακή, θα του αποσταλούν τα προϊόντα, με τιμολόγιο της δικής μας εταιρείας.